Tää on kans tosi hyvä juustokakku, helppo tehdä mutta silti hyvää. Ja sitä minä ainekin arvostan :D

Pohja:

150g   Digastivekeksejä

50g     voita

 

Täyte:

600g   maustamatonta Philadelphia juustoa

2½dl   sokeria

4         kananmunaa

1dl      kermaa

 

Päällinen:

500g  pakastemansikoita

50g    sokeria

2dl     mansikkamehua ( mansikkapillimehu sopii hyvin )

9kpl   liivatelehtiä

 

Sulata suklaa ja murskaa keksit. Sekoita ne keskenään ja laita irtopohavuoan pohjalle. Kannattaa laittaa leivinpaperi, on helpompi saada pois. Laita pohja jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Sekoita taikina ainekset järjestyksessä keskenään. Laita munat aina yksi kerrallaan. Ota pohja jääkaapista ja kaada taikina päälle. Uuniin 175 asteeseen keskitasolle noin tunniksi. Laita kakku paistamisen jälkeen muutamaksi tunniksi jääkaappiin.

Liota liivatelehtiä n. 5 minuuttia kylmässä vedessä ja purista ylimääräiset vedet pois. Laita mansikat ja mehu kattilaan. Lisää liivatteet kattilaan kun mansikat ja mehu melkein kiehuu. Kun liivate on liuennut, anna hetki jäähtyä. Kaada päällinen kakun päälle ja laita jääkaappiin yön yli. Good